Laat je inspireren

Inlijsten is fun

Wat kun je allemaal inlijsten? Misschien draai je de vraag beter om: wat kun je niet inkaderen?

Natuurlijk denk je in de eerste plaats aan foto’s, schilderijen of kaartjes. Maar laat jouw fantasie gerust de vrije loop, want de mogelijkheden zijn legio. Van die zeldzame poster, collectie munten tot heuse koebel… Noem het en het krijgt een passend kader. Inspiratie opdoen?

Kantwerk trotseert de tand des tijds. Misschien vind je ooit een exemplaar op de zolder van je (groot)ouders. Laat het door ons inlijsten.

Een waardevol kunstwerk verdient een prominente plek in jouw interieur. En natuurlijk zorg je ook voor voldoende bescherming met een passend kader. Daarom dus… kunst inlijsten.

 

Je trouwjurk een twee leven bezorgen? Of een ander voorwerp met een speciale betekenis? Bijvoorbeeld de tennisraket van je eerste toernooi. Of een voetbalshirt inlijsten. Of – wie weet- je eerste schoolrapport?

De klassieker onder de herinneringen? Geboortekaartjes, foto’s van een dierbare, vakantiesouvenirs, … Kortom, inlijstingen zijn ideaal om je eens creatief uit te leven en jouw interieur een persoonlijk accent te bezorgen. De finishing touch. Kader laten maken?

Ook jouw verzamelingen kan je laten inlijsten: champagnecapsules, munten, vlinders, kevers…